Menu
EUR
  • Altijd welkom voor een   consult
  • GGD  gekeurd
  • Gratis verzending   voor orders boven de €150 (NL)
  • Ruim assortiment   sieraden online & in store

Privacy Policy

Laatst bijgewerkt op 13 juni 2023

  1. Inleiding Dear Diary Tattoo (hierna "wij", "ons" of "onze") hecht veel waarde aan de bescherming van jouw privacy en persoonsgegevens. Dit privacybeleid legt uit hoe wij persoonsgegevens verzamelen, gebruiken, openbaar maken en beschermen in verband met onze diensten en website.

  2. Verzameling en gebruik van persoonsgegevens 2.1 Wij verzamelen persoonsgegevens die je aan ons verstrekt wanneer je gebruik maakt van onze diensten, een afspraak maakt, producten koopt of met ons communiceert. 2.2 De verzamelde persoonsgegevens kunnen onder meer je naam, contactgegevens, geboortedatum, betaalinformatie en voorkeuren omvatten. 2.3 Wij gebruiken deze persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: a. Het leveren van onze diensten, waaronder het plannen en beheren van afspraken, en het leveren van producten. b. Het communiceren met jou met betrekking tot je afspraken, bestellingen en eventuele updates of wijzigingen in onze diensten. c. Het verbeteren van onze diensten, website en klantenservice. d. Het voldoen aan wettelijke verplichtingen en het beschermen van onze rechten en belangen.

  3. Openbaarmaking aan derden 3.1 Wij delen jouw persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor het verlenen van onze diensten, het uitvoeren van jouw verzoeken, het voldoen aan wettelijke verplichtingen of met jouw toestemming. 3.2 In sommige gevallen kunnen wij gebruik maken van diensten van derden die toegang hebben tot bepaalde persoonsgegevens, zoals betalingsverwerkers of IT-serviceproviders. Deze derden handelen echter uitsluitend volgens onze instructies en zijn contractueel verplicht om passende maatregelen te nemen ter bescherming van jouw persoonsgegevens.

  4. Gegevensbeveiliging 4.1 Wij nemen redelijke technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. 4.2 Ondanks onze inspanningen kunnen wij echter niet garanderen dat alle gegevensoverdrachten en opslag volledig veilig zijn. Het is belangrijk dat je zelf ook de nodige maatregelen neemt om jouw persoonsgegevens te beschermen, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden en het beveiligen van je apparaten.

  5. Bewaartermijn 5.1 Wij bewaren jouw persoonsgegevens alleen zo lang als nodig is om de doeleinden te vervullen waarvoor ze zijn verzameld, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan is. 5.2 Na het verstrijken van de bewaartermijn zullen wij jouw persoonsgegevens veilig verwijderen of anonimiseren.

  6. Jouw rechten 6.1 Je hebt het recht om toegang te krijgen tot jouw persoonsgegevens en om correcties aan te brengen indien deze onjuist of onvolledig zijn. 6.2 Je hebt het recht om jouw toestemming in te trekken voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, voor zover de verwerking is gebaseerd op jouw toestemming. 6.3 Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens op basis van legitieme belangen. 6.4 Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien je van mening bent dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig verwerken.

  7. Wijzigingen in het privacybeleid 7.1 Wij kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. De meest recente versie van het privacybeleid zal altijd beschikbaar zijn op onze website. 7.2 Wij raden je aan om regelmatig het privacybeleid door te nemen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

  8. Contactgegevens Indien je vragen, opmerkingen of verzoeken hebt met betrekking tot dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via de volgende gegevens:

Dear Diary Tattoo Denneweg 9D 2514 CD Den Haag E-mail: [email protected] 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »